Breathe

Breathe by nly
Har precis mixat klart en låt som spelades in för länge sen. Jag upplever själv att det är svårt att mixa..men denna gång tycker jag att jag lyckats med att hitta soundet.
Ni får gärna komma med tips!
Breathe skrev jag för många år sen, det var verkligen en annan tid i mitt liv, jag var på ett helt annan plats. Jag känner kanske inte lika dant som känslan som låten har, men varje gång jag spelar den så blir jag påmind av en tid som aldrig kommer att komma tillbaka. Jag vill inte berätta så mycket om ursprunget till låten utan vill att ni får tolka som ni känner just nu.
Ibland känns låten hoppfull och andra tillfällen är det sorgsen, det kan bero på hur jag känner mig när jag spelar.
När jag spelade den på peace and love cafet så hände det en grej innan spelningen som gjorde mig lite ledsen och det märktes inte av publiken att det hade hänt något men musiken fick en annan känslan och då blev denna låt sorgsen.
När jag spelade upp den för första gången för en vän så lät den hoppfull och för en annan stillsam. då var den en lycklig låt.
men men men flum flum flum! lyssna gärna!

If pictures could sing p 3


Violinist

Idag var jag studiomusiker!
Det var väldigt givande, jag spelade i cirka sex timmar och resultatet blev stråkstämmor till fyra olika låtar åt en klasskamrats projekt. Det ska bli spännande att får höra slutresultatet.

dokumentärdags!

Idag är det musikskapande som gäller! dokumentärmusik hell yeah!

jamar med min katt

Övar fiol, för att på tisdag ska jag vara studiomusiker. mhihi
Det ironiska är att när jag spelar så jamar herr Vincent, hoppas att det inte är jobbigt för honom. :)

spela

nu skapas det musik!

the wedding singer

Jag fick förfrågan om att sjunga på ett bröllop och det går ju inte att tacka nej till! så nu kan ni kalla mig för "wedding singer".
Det är bestämt att jag ska sjunga två låtar och det ena låten är Everyday med Slade, en klassiker. det kommer bli intressant att få lära sig behärska denna låt för att jag har ju inte en rockig röst men jag kan göra den lite till min egen men ändå sjunga som den ska vara.
/N

Detta har hänt!


Kulturnatten
spelningen på kulturnatten gick bra!, jag spelade på en scen utomhus och det var lite kyligt men hade jackan på så det gick bra ändå.
Jag sjöng fint och det verkade som att folk omkring uppskattade det. Familjen pluss pojkvännen var där och såg på, det var fint att le mot de och få ett leende tillbaks.

Kårefestival
Det var festival på kåren den första oktober, Input var där och spelade, denna spelning var underbar och jag hade skitkul på scen och på sista låten spelade jag fiol, jag har inte spelat fiol på 4 år och tog upp den för ett par veckor sen. det var grymt men gud så nervös jag var inför att spela fiol på scen. var lite orolig för att någon skulle höra vissa toner var falska ect. men det gick bra ändå och lite beröm för fiolspelandet fick jag så det  måste ha låtit bra.
fem solar för denna spelning!

RSS 2.0